Surflessen

We leren je graag alle ins en outs van het surfen tijdens onze surflessen

Heartbeach Lombok biedt verschillende surf pakketten aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om een aangepast pakket samen te stellen, voor wanneer je bijvoorbeeld vier dagen wil surfen in plaats van drie of vijf. Neem voor specifieke wensen even contact met ons op.

Elke surfsessie bedraagt 2,5 – 3 uur in zee. Wat je ook bij Heartbeach Lombok boekt: je surfboard, rash vest, transport en boot (indien nodig) zijn altijd bij de les inbegrepen!

De surflessen worden in het Engels gegeven, omdat Heartbeach Lombok alleen met lokale instructeurs werkt.

Wij organiseren professionele surflessen voor beginners en intermediates van alle leeftijden! Heartbeach Lombok vindt het belangrijk dat de lessen persoonlijk zijn en we spelen dan ook in op jouw niveau. Voor de les begint behandelen we theorie van het surfen (denk aan veiligheid in zee en kenmerken van het surfboard), en wordt het peddelen en staan op het surfboard geoefend op het strand. Dit wordt gevolgd door een warming up, en dan is het tijd om de eerste golven te pakken!
Heb je de smaak van het surfen te pakken en wil je nog meer lessen volgen? Wij zullen er voor zorgen dat je je blijft ontwikkelen – of we je nou op een ander board laten surfen of meenemen naar een andere spot: uitdaging en plezier gegarandeerd!

IDR 450.000 (≈ EUR 26*) p.p.

2,5 - 3 uur

Beginner

Wil je wat meer focussen op surfen, de techniek goed onder controle krijgen en gecoacht worden om je eigen golven te kunnen pakken? Dan past dit pakket goed bij je. Gedurende de lessen wordt veel aandacht besteedt aan de techniek, het peddelen en het verbeteren van jouw surf skills. Ook zul je leren welke golven je wel kunt surfen en welke niet, en zal worden uitgelegd hoe je de piek van een golf kunt identificeren. In dit pakket wordt alleen aandacht besteedt aan surfen.

IDR 1.3 miljoen (≈ EUR 75*) p.p.
1 sessie

IDR 2.5 miljoen (≈ EUR 145*) p.p.
2 sessies

2,5 - 3 uur per sessie

Beginner - Intermediate

Voor de surfliefhebbers bieden we een 5-daags surfpakket aan met 1 of 2 sessies per dag. Niet alleen zullen we aandacht besteden aan jouw techniek en uitleg geven over de golven – ook willen we je wanneer je daar klaar voor bent een ander board en andere surf spots laten proberen, zodat je verschillende ervaringen op doet en nóg beter zult worden. We garanderen je dat jouw surfen in 5 dagen surfen met de instructeurs van Heartbeach Lombok met sprongen vooruit zal gaan!

IDR 2.1 miljoen (≈ EUR 122*) p.p.
1 sessie

IDR 4.1 miljoen (≈ EUR 238*) p.p.
2 sessies

2,5 - 3 uur per sessie

Beginner - Intermediate - Gevorderd

Niets is leuker dan spelen in de zee! De meeste kinderen zijn er dol op. Bij Heartbeach Lombok is iedereen welkom, en zeker ook kinderen! Onze instructeur legt hen graag uit wat surfen precies is, wat de peddle- en surf-techniek inhoudt, en hoe je in een golf kunt surfen. De instructeur helpt het kind de juiste golf in, waarna hij/zij zich volledig kan richten op zichzelf, de golf en het surfboard. De instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten en zal ervoor zorgen dat de surfles een onvergetelijke ervaring wordt! De surfles duurt 2 uur.

Na het surfen wordt er geluncht op het strand en is het tijd om even uit te rusten. Maar niet voor lang, want de instructeur heeft nog meer activiteiten in petto! Denk aan voetbal, zandkastelen bouwen en diverse spelletjes op het strand. Na deze dag worden alle kinderen teruggebracht bij de accommodatie waar zij verblijven, tenzij anders afgesproken.

Aan het einde van de les krijgen de kinderen een speciaal surfdiploma, iets waar ze heel trots op kunnen zijn!

IDR 750.000 (≈ EUR 44*) p.p.

2 uur surfen

Kinderen

Surfdiploma

Activiteiten

Grote fles water

Lunch + Smoothie

Wil je zo snel mogelijk goed leren surfen? Dan is het boeken van een privé surfles aan te raden. Je hebt dan garantie dat jij de enige bent die les krijgt van de instructeur. Tijdens de privé surfles heb je één op één contact met de instructeur waardoor je het surfen sneller onder de knie krijgt. De surfles wordt volledig aangepast op jouw niveau. De peddle technieken en surf technieken worden uitgelegd, en verder wordt er aandacht besteedt aan veiligheid in zee, de kenmerken van het surfboard en het dragen van het surfboard. Ook zul je leren welke golven je wel kunt surfen en welke niet, en zal worden uitgelegd hoe je de piek van een golf kunt identificeren. Jij, jouw surfboard en de golf staan centraal.

IDR 750.000 (≈ EUR 44*) p.p.

2,5 - 3 uur

Beginner - Intermediate

* De prijzen zijn gebaseerd op de wisselkoers van 29 september 2018